Algemene bouw & renovatiewerken
CHAPE & VLOERWERKEN

 

 

Dakwerk

LAK is letterlijk thuis op uw dak. Wij plaatsen probleemloos een nieuwe dakconstructie, of vervangen de huidige structuur door een duurzaam alternatief. Wilt u een hellend of plat type? Dakbedekking met pannen, (Belgische of Italiaanse) leien, epdm, roofing of hout? Dankzij onze ervaren specialisten en onze focus op kwaliteitsproducten bent u zeker van de beste bescherming tegen alle mogelijke weersomstandigheden. Kortom, van een dak met lange levensduur.

 

Dakwerkopdrachten

Wie ‘dak’ zegt, zegt ‘LAK’. Ons bedrijf, gevestigd in Halle, voert grote en kleine opdrachten met evenveel enthousiasme en inzet uit. Een volledig nieuw dak, of alleen de goten vervangen? Een eenvoudig Velux-raam of een complexe lichtkoepel? Een deel van het timmerhout vervangen, of grondige isolatie-, zink-, koper- of loodwerken uitvoeren? Het kan allemaal.

Offerte

Bent u – in de provincie Vlaams-Brabant – op zoek naar de beste vakman voor het dakwerk in uw nieuwbouwwoning of renovatieproject? Geef ons een seintje, wij komen zo snel mogelijk langs voor een vrijblijvend gesprek en een eerste onderzoek. Op basis daarvan maken wij een nauwkeurige, scherpe offerte en stellen we een gedetailleerde timing op. Akkoord? We gaan aan de slag. Tevredenheid gegarandeerd!