Algemene bouw & renovatiewerken
CHAPE & VLOERWERKEN

 

 

Alle renovatiewerk

Start u met een klein of groot renovatieproject in de provincie Vlaams-Brabant? U vindt uw vakman in Halle: LAK voert alle mogelijke verbouwingen uit, en altijd tegen een correcte prijs. Wij werken alleen met heel degelijk materiaal, en garanderen een efficiënte service en minutieuze afwerking – binnen de afgesproken termijn. Uw kwaliteitsgarantie? Jaren ervaring, grondige knowhow en de nodige contacten met andere specialisten in de bouwwereld. LAK? Dat is verbouwen in vertrouwen.

 

Grote en kleine opdrachten

Wij voeren grote en kleine renovatieopdrachten uit. Voor particuliere en industriële klanten. Wilt u een nieuwe keuken laten plaatsen? Moet uw gevel opgefrist worden? Komt er een aanbouw bij (bijvoorbeeld een veranda of bureauruimte)? Ons team pakt elke opdracht even efficiënt aan. Omdat de zaakvoerder bovendien elke dag op de werf aanwezig is, bent u zeker van een persoonlijke en nauwgezette projectbegeleiding.

 

Contact

Bent u overtuigd van onze diensten en uw mogelijkheden? Neem vandaag nog contact op met ons. Bel ons, of stuur een mailtje. Wij reageren snel en maken meteen een afspraak bij u thuis. We luisteren naar uw verwachtingen, en bekijken uw mogelijkheden op basis van uw budget. Wees gerust: we halen er het maximum uit!